Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
TERRAS BILZEN
TERRAS BILZEN

Verlaagde BTW voor het bestraten van uw tuin en oprit in Nederland

Hebt u een huis gekocht maar wilt u de tuin aanpassen, dan komt de verlengde BTW regeling goed van pas. Het Nederlands kabinet het namelijk de BTW regeling voor de bouw sector met een half jaar verlengt. De regeling dat er minder BTW wordt betaald over een verbouwing of renovatie is al vanaf 1 maart 2013 van kracht. Dit heeft het kabinet gedaan omdat de bouw sector erg onder de economische crisis lijd. Omdat we nog niet helemaal uit de crisis zijn heeft het kabinet besloten om deze regeling door te trekken tot 1 juli 2015 in plaats van tot het einde van dit jaar. U betaalt nu dus maar 6% BTW in plaats van de gebruikelijke 21%. Deze regeling is alleen geldig wanneer een huis minstens twee jaar bewoond is geweest.

terras klinkers

Bestrating klus

Hebt u een woning die al meer dan twee jaar bewoond is geweest en wilt u graag wat doen aan uw oprit of uw achtertuin? Dan gaat u veel geld besparen op deze klus. Dit komt omdat u veel minder BTW over een klus betaalt. U hoeft alleen nog maar de stenen aan te schaffen voor uw achtertuin of oprit. Het leggen van de stenen kunt u gemakkelijk uit handen geven aan een expert. Het patroon bespreekt u van te voren met de specialisten af, zij leggen vervolgens de stenen voor in het juiste patroon.

 

Verschillende soorten bestrating

U hebt keuze uit verschillende soorten bestrating, Sierbestrating, tuinbestrating en het bestraten van uw oprit. Bestrating geeft uw woning een andere uitstraling. Door het laten leggen van sierbestrating fleurt u uw tuin helemaal uit. Wilt u het echter een natuurlijke uitstraling geven, dan is natuursteen een mooie oplossing. Voor uw oprit hebt u stevige stenen nodig, er komt namelijk heel wat gewicht op de stenen te liggen waardoor ze kapot kunnen gaan of kunnen gaan verzakken. Bent u niet zeker van uw zaak en zou u graag wat informatie willen over de verschillende mogelijkheden, dan staan de stratenmakers altijd voor u klaar om u informatie te geven.

Bron: Website Bestrating Expres